Átlátszó Oktatás

A diákok által készített Átlátszó Oktatás célja, hogy az oktatás és hozzá kapcsolódó területeken harcoljon a nyilvánosságért és az átláthatóságért.
Szivárogtass nekünk: info[kukac]atlatszo.hu

Egyéb

Mit cáfol Schiffer?

Nem az Átlátszó Oktatás dolga cáfolni Schiffer András cáfolatát, de se az Index, se a 444.hunem várta meg a holnapi bajnaizós print Heti Válasz interjút, így nem tudtam csak úgy félretenni a dolgot. A Kettős Mérce blog feltöltött pár fényképet a holnapi számból. Mindenki döntse el maga, mit cáfol Schiffer.

Ma a Heti Válasz online-on megjelent egy kivonat abból a print interjúból, amiben Schiffer András azt állítja, 2008-ban Küllői Péter a Bátor tábor alapítója, Bajnai egykori munkatársa, megkereste az alakulófélben lévő LMP-t, hogy adna nekik pénzt, ha Schiffer nem lenne a pártban, ez utobbit a cikk szerint nem tudja csak hallota akkoriban Schiffer. Erre az LMP képviselői csoportjának tagja Ertsey Katalin azt írta, nem Küllői kereste meg az LMP-t, hanem az LMP Küllőit. Közben Schiffer azt nyilatkozta a 444-nek, hogy az Online verzióban kiforgatták a szavait, a print verzióban helyesen jelenik majd meg.

 

Nem sorrendben töltöttem fel a képeket. Bocs mindenkitől.

Mit cáfol Schiffer?SNAGYÍT

Mit cáfol Schiffer?SNAGYÍT

Mit cáfol Schiffer?SNAGYÍT

Mit cáfol Schiffer?SNAGYÍT

Mit cáfol Schiffer?

Megosztás