Átlátszó Oktatás

A diákok által készített Átlátszó Oktatás célja, hogy az oktatás és hozzá kapcsolódó területeken harcoljon a nyilvánosságért és az átláthatóságért.
Szivárogtass nekünk: info[kukac]atlatszo.hu

Egyéb

Dohányüzlet helyett kultúrát!

Dohányüzlet helyett kultúrát! FLASHMOB CSÜTÖRTÖKÖN ! – hirdeti a kedvenc közösségi oldalunkon szereplő esemény. A flashmob július 25-én este 6 órai kezdettel indul a Király utcából.

A összezördülés alapüzenete annyi, hogy azt szeretnék – és szerintük ezt minden szereplőnek könnyű belátni, hogy már középtávon is ez mindenki érdeke -, hogy a kulturális-oktatási célokra alkalmas tereket valóban a célnak megfelelően használják ki. Tehát azért akarnak tenni, hogy például az Almássy tér vagy a Tűzraktér, ami erre lett tervezve, ne nemzeti dohánybolt legyen például, hanem valódi kulturális tér.
Várhatóan felszólal majd a főszervező, Szervác Attila, illetvea CEU-ról és szabad rímfaragásáról ismert Molnár Slam Péter. Énekszóval, verseléssel és performanszokkal adnának nyomatékot annak, hogy kemények és komolyan gondolják.

Ha tetszett a poszt, meg akkor is ha nem, szavazz ránk a Goldenblog internetes blogterrorista ketrecharcban. És lájkojjá’ minket a Facebookon.

Megosztás