Egyéb

Felvi.hu belépett a 21. századba.

Mindig csak leleplezünk, mutyit keresünk, oknyomozogatunk, kritizálunk itt e felületen – gondolhatja (részben jogosan) az olvasó. Most bizony erre fogunk szépen rácáfolni, ugyanis végre okot adott a hazai oktatási rendszer, hogy egy bizonyos projektjének megelőlegezzünk egy ötöst.

Történt ugyanis, hogy bár az Educatio NKft. idén nem igazán kényezteti el a jelenlegi és jövőbeni hallgatókat, hiszen kénytelenek voltak törölni az idei Pont Ott partit, a maradék pénzükből azért össze tudtak dobni egy pofás kis alkalmazást.

Ha tetszett a poszt, meg akkor is ha nem, szavazz ránk a Goldenblog internetes blogterrorista ketrecharcbanÉs lájkojjá’ minket a Facebookon.

Nem túlzás, a Felvi alkalmazás milliószor jobban használható a honlapnál. Nem kell kétszer is külön kódokkal vesződnünk, ha látni akarjuk dokumentumainkat. Igazából nem csináltak mást, mint a felvi.hu – a jelentkező szempontjából – hasznos oldalait egymás mellé pakolták, egy mini alkalmazásba. Szó szerint mini, ugyanis mindössze 753k helyet foglal. Összehasonlításként, a valószínűleg sokak által használt Foursquare már túllépett a 9 MB-n is az Androidos készülékeken.

De ami miatt igazán megéri letölteni az az, hogy itt minden keresgélés nélkül láthatják már a mesterképzésre jelentkezők a pontjaikat. Az alkalmazás aduásza pedig a ponthatárkereső, amiben az a pláne, hogy ha kijelölted az általad megpályázott szakot, akkor azt megőrzi és a ponthatárhúzás éjszakáján két kattintással tudod csekkolni, hogy a határ felett vagy-e.

És a végére még egy fontos infó: Az Én felvim telefonos alkalmazás kiváltja a korábbi Andoridon és iPhone-on működő ponthatár megjelenítő alkalmazást, így a régi app használatával már nem jeleníthetők meg a 2013 szeptemberében induló képzések ponthatárai.

Az alkalmazás három platformra is elérhető itt: http://www.felvi.hu/felveteli/jelentkezes/aktualis/en_felvim_mobilon

Megosztás