Egyéb

Önkormányzati ülések a neten

Egy csomó önkormányzat képviselő testületének videója fenn van ezen az oldalon. Lehet szemezgetni, ki mit mondott a helyi erős emberek közül!

Bennünk meg nem tud elbújni a kisördög és nem tudjuk megállni, hogy a HÖK-ök átláthatóságához ne kössük az ügyet, egy szegedi kolléga vall:

SZTE EHÖK/kari HÖK ülések nincsenek meghirdetve, sőt jegyzőkönyekbe is csak az Elnök beleegyezésével lehet betekinteni (a jelenlétében), másolat nem készíthető. szóval besza lenne, ha látnám, hogy milyen is hallgatói döntéshozó „elit” működés közben:P

A HÖOK sem jár élen az átláthatóság megteremtésében, megújult honlapjukon izgatottan várjuk majd a küldöttgyűlések időpontjainak meghirdetését, és egyéb nyalánkságokat. Az mindenesetre biztató, hogy legalább a tavalyi költségvetésüket már feltöltötték az oldalra.

Egyszer csináltunk közvetítést HÖK-ös küldöttgyűlésről, az ELTE ÁJK-n épp az átláthatóságról szavaztak. Üljetek be ti is a kgy-kra, és írjatok róla! Mi lehozzuk!

Ha tetszett a poszt, meg akkor is ha nem, szavazz ránk a Goldenblog internetes blogterrorista ketrecharcban. És lájkojjá’ minket a Facebookon.

Megosztás