Egyéb

dr. dajcstominak van bőr a képén!

Októberben adja ki az Ulpius-ház Deutsch Tamás, Brüsszelbe száműzött Fidesz-alapító önéletrajzi könyvét.

A könyv címe „dr. dajcstomi – Akkor és most” okozhat némi derültséget, hiszen a macsóskodó twiterrterrorista pályafutásának egyik legkomikusabb momentuma volt, amikor 1999-ben azért kellett lediplomáznia a jogi karon, hogy elfoglalhassa a jól megérdemelt sportminiszteri bársonyszéket. Akkor ugyanis Orbán Viktor még úgy vélekedett, hogy „A kormány nem teheti meg, hogy államvizsga, diploma nélküli ember legyen bármely tárca élén.” Két éve azonban gond nélkül kinevezte a felsőfokú végzettséggel nem rendelkező, oligarchakapcsolatokban viszont bővelkedő Németh Lászlónét.

Deutsch persze nem úgy doktor, ahogy a Schmitt Pál volt, vagy ahogy Semjén Zsolt az, csak jogi diplomája van. A képviselő 1992-es abszolutóriuma után hét évvel diplomázott le, de sok energiát nem feccölt az ügybe, viszont legalább nem is merül fel a gyanú, hogy schmittelte volna a szakdolgozatnak csak a legnagyobb jóindulattal nevezhető irományt. Ebben egyébként a magyar médiatörvényről írt európai kontextusban – természetesen igencsak más szellemben, mint ahogy az új médiatörvény kapcsán nyilatkozott.

Új honlapja van a HÖOK-nak, de még mindig szar

Ha tetszett a poszt, meg akkor is ha nem, szavazz ránk a Goldenblog internetes blogterrorista ketrecharcban. És lájkojjá’ minket a Facebookon.

Megosztás