Egyéb

Hírek: Nincs elég tanár a mintaiskolában, hatvani rémhír

A törökbálinti Bálint Márton Általános Iskolában ezekben a percekben vágja át a nemzeti színű szalagot a miniszterelnök. Állítólag itt is lesz egy másik tanévnyitó délután. Viszont még elég tanár sincs az iskolában. Álláshirdetés.

Egy hatvani általános iskola vezetője rémhírterjesztéssel vádol minket, ugyanis azt írtuk, hogy az iskolában két évnyitó is lesz: ma reggel egy sima, ahova nem is kell ünneplőben menni, és holnap délután fél 6-kor egy ünnepélyes, ahol maga Hoffmann Rózsa is ott lesz. Bár az iskola honlapján ma már nem szerepel a mai eredeti évnyitóról szóló hír, gyanítható, hogy az iskola kénytelen ma is megnyitni az évet, ha már hétfőn és kedden is tanítani fognak tanárai. Ráadásul az sem szép dolog, hogy miközben az oktatási kormányzat egésznapos iskoláról beszél meg arról, hogy a szülőnek külön kérvényt kell majd benyújtania, ha délután 4 előtt szeretné hazavinni a gyermekét, most minden további nélkül rendelik el, hogy mindenki jelenjen meg ünneplőben fél 6-kor. Arról még nem is írtunk: helyi tanár forrásunk szerint kötelező fejtágító is lesz a pedagógusoknak Hoffmannal.

Így látta forrásunk a mai eseményt:

Szóval ma reggel 8 órakor a „nem tanévnyitón” az iskola udvarán felsorakozott az összes diák, néhány szülő is jelen volt (mondjuk ezt az is indokolhatja, hogy náluk ma volt a tankönyvosztás). Az igazgatónő kihangsúlyozta, hogy ez nem tanévnyitó ünnepség, mert az holnap lesz, nem is mondott hosszú beszédet, de ismertette a változásokat (egész napos iskola, új tantermek), felsorolta, melyik osztálynak ki lesz az osztályfőnöke, bemutatta az új kollégát stb. Szóval úgy nézett ki a dolog, mint egy rövid, ünneplő ruha mentes évnyitó.

Szintén mai hír, hogy abban a törökbálinti iskolába, ahol maga Orbán Viktor nyitotta ma az évet, és ahol azt kérték, hogy mindenki vigye a tankönyveit, és azokat a padra helyezve demonstrálja, hogy minden a legnagyobb rendben van a tankönyvek körül, még mindig tanárokat keresnek. A Szárnyas Fejvadászon is megjelent álláshirdetés szerint

Törökbálinton a Bálint Márton Általános Iskola és Középiskola új épületébe azonnali kezdéssel keresnek tanárokat:

angol (középiskola és felsőtagozat-középiskola)
német (középiskola és felsőtagozat-középiskola)
angol-francia (felsőtagozat-középiskola)
matek-fizika (felsőtagozat)
informatika (felsőtagozat)
történelem-társadalomismeret (középiskola)
tanító magyar spec.koll.
tanító rajz spec.koll.

Az önkormányzattól lehet, hogy kis bérkiegészítésre is számíthatnak a településünkön dolgozó tanárok, így érdemes talán messzebbről is kijárni ide dolgozni.

Jelentkezéseket a következő elérhetőségeken várnak:
[email protected] Hétfő délutántól a 23/335-639 vagy 30/8529740-es telefonszámokon is.

Kérem, küldjétek tovább mindenkinek, akit érdekelhet a lehetőség vagy tud olyat, akit érinthet!

Mivel nem szeretnénk rémhíreket terjeszteni, megnéztük a hivatalos álláshirdetéseket is. Rövid kereséssel négyet találtunk:

Egyébként érdemes keresgélni, a KÖZIGÁLLÁS portálon úgy látjuk, többszáz tanári állás betöltetlen még.

Megosztás