Egyéb

Videón a HÖOK közgyűlés!

Itt az első videónk! A Hallgatói Önkormányzatok Országos Konferenciája győri közgyűléséről jelentkezünk. Átláthatóságról és kívülállóságról egyedülállóan, csak itt, csak mi.

Úgy tűnik többszörösen kifizetődő volt megszólni a HÖOK honlapját, Körösparti Péter ügyvivő elnök külön megemlítette beszámolójában, hogy köszöni az építő jellegű kritikákat. Egy lépéssel megint közelebb a célhoz, ooo jeee. Plusz hosszú ideje először olvasható volt a HÖOK honlapján a közgyűlés napja (pontos időpont továbbra sem), sőt az elnökségi beszámolókat is feltöltötték! Kösörparti Péter programja is olvasható a HÖOK honlapján.

Legfontosabb napirendi pontokhoz tartozott az új HÖOK elnökének megválasztása. Számos egyetem a jelenlegi ügyvivő elnököt jelölte erre a posztra, kivéve a Táncművészeti Főiskolát, de ők is csak véletlenül nem. Vajon elfogadja Péter a jelölést? Ki lesz az új elnök? Ezt, és még sok más érdekességet megtudhattok videónkból.

A kamerát nagyon köszönjük a Campus Online-nak, akik az Átlátszó Oktatás állandó partnerei, például cikkeket is cserélünk.

(Fanó, Medvegy Gábor és G. Szabó Dániel)

//

Megosztás