Átlátszó Oktatás

A diákok által készített Átlátszó Oktatás célja, hogy az oktatás és hozzá kapcsolódó területeken harcoljon a nyilvánosságért és az átláthatóságért.
Szivárogtass nekünk: info[kukac]atlatszo.hu

Egyéb

Cicaharc az e-mail fiókomban

Megy a totális belháború a Corvinus HÖK és a Rózsás Péter András főigazgató között, hogy most akkor ki is a hibás az ösztöndíjak el nem utalásával kapcsolatban. Amúgy ez egy fontos kérdés volt addig a pillanatig, amíg el nem kezdték a nyilatkozatháborút az ÉN e-mail fiókomban.

Cicaharc.jpg

Amúgy sem értettem, hogy mire valók ezek az oldalnyi hosszú tömör szöveges irományok, amiket az égvilágon senki nem olvas el…most komolyan, ti olvastok ilyet? Hogy ez soha a büdös életbe nem képes kikopni pl. a pártok eszköztárából az valami hihetetlen, de nem ez a durva, hanem hogy a KORTÁRSAINK is ezeket a sablonokat használják!

Kérdem én, mire fel? Ezt tanították a kommunikációs órán? Ha igen, sürgős tanárcsere. Ha nem, akkor kitől lesték el, és mi volt arra a bizonyíték, hogy ez egy jó ötlet? Azt kell képzeljem, hogy akik ezeket gyártják, a Maugli helyet ilyen nyilatkozatokat fogyasztottak esténként, mert kizárt, hogy épeszű ember valaha is elolvassa ezeket a tömör, több oldalnyi semmit mondó, a másikat megalázó karakterpazarlásokat. Vagy ettől leszünk képviselők, meg úri fiúk, ha már tudunk ilyeneket futószalagon gyártani?!

Na szóval a lényegre térve, nem elég az, hogy hiába próbáltam elszigetelni a Gmail-em a NEPTUN üzenetektől, azért csak lehet szándékosan ráküldeni dolgokat, ami egyrészt jó, ha elfelejtek egy-egy beadandót, és szól a tanár, de az, hogy akikkel nem vagyok napi kapcsolatban, az is széjjel offolhat már nevetséges. Amúgy meg, ha azt hiszi a HÖK, vagy Rózsás András, hogy most ezzel aztán huh, de bevontuk a diákságot az egyetemi közéletbe téved, mert engem éppen most távolítottatok el onnan. MOSTANTÓL MEGY AZ EGÉSZ BAGÁZS A SPAM MAPPÁBA, CICAHARCOLJATOK OTT EGYMÁSSAL, DE NE NÁLAM!

Megosztás