Bezárás
Egyéb

Videón válaszolt a kormánynak a HAT

Videón üzent arra a kormányzati közleményre a Hálózat a Tanszabadságért (HAT), melyben a köznevelési államtitkárság a KLIK munkáját dícséri. A nyolc perc hosszú, két részből álló, bonyolult nyelvezetű felvételt az introblog.hu-n tették közzé, íme:

A videó első felében dr. Nahalka István olvas fel papírról egy szöveget, közben alig-alig néz fel. A HAT nevével szignózott üzenetben az eredeti közlemény állításaihoz tesz “pikírt megjegyzéseket”, előtte azonban értekezik a demokratikus tiltakozás lehetőségeinek a hiányáról is. Alapvetően nem mond újat, inkább csak felsorolja a KLIK működése alatt történt anomáliákat, ezzel cáfolva az államtitkárság állításait.

Ezt követi dr. Trencsényi László “utóirata”, melyet azzal kezd, hogy a KLIK-et Európa legnagyobb munkáltatójának nevezi, majd elmondja, hogy a diktatúrák technológiáját alkalmazták, amikor hírzárlat alá vonták az iskolákat. Ezután konkrét példákkal bizonyítja, hogy szerinte miért működésképtelen a KLIK.

Előfizetőket keresünk – támogasd az Átlátszót

Az Átlátszó nonprofit szervezet, nem fogadunk el pénzt politikai pártoktól vagy az államtól. Rád viszont nagyon számítunk!

Támogatom