Átlátszó Oktatás

A diákok által készített Átlátszó Oktatás célja, hogy az oktatás és hozzá kapcsolódó területeken harcoljon a nyilvánosságért és az átláthatóságért.
Szivárogtass nekünk: info[kukac]atlatszo.hu

Egyéb

Így kívántak boldog születésnapot az Átlátszó Oktatásnak

Pintér Bence, a Mandiner szerzője Magyarországról, Prinz Dani pedig Bostonból kívánt boldog születésnapot az egy éves Átlátszó Oktatásnak. Két kontinens, két merőben más karakter, két teljesen különböző videó. Mégis, a cél közös: még 100 ugyanilyen születésnap!

Bencének – aki korábban itt írt az Átlátszó Oktatásról – most is hozzáfűzött néhány szót a videóüzenetéhez (sajnos a mikrofonját nem tudta beüzemelni, ezért írásban):

Üdítő kivétel az Átlátszó Oktatás blog: tizenpár fiatal ingyen, munka mellett, szabadidejüket nem kímélve foglalkozik részletekbe menően az oktatás kérdéseivel. A célkitűzések egy témára korlátozása itt is behatárolja, hogy mi lehet a dologból, de maga az attitűd megjelenése biztató – ti. hogy ők márpedig nem fogják hagyni, hogy mindenféle Hoffmannok meg Hillerek őrizetlenül randalírozzanak az őket érintő kérdésekben. Ha ehhez oknyomozó újságírókká kell, hogy képezzék magukat, akkor megcsinálják.

Prinz Dani üzenete itt nézhető meg, ő sajnos nem tudott eljönni a péntek esti születésnapi bulinkba. Azoknak viszont, akik ott voltak, köszönjük!

Megosztás