Átlátszó Oktatás

A diákok által készített Átlátszó Oktatás célja, hogy az oktatás és hozzá kapcsolódó területeken harcoljon a nyilvánosságért és az átláthatóságért.
Szivárogtass nekünk: info[kukac]atlatszo.hu

Egyéb

Európai ifjúság kutatás – elmaradunk az európai átlagtól

Több mint 13 000 15–30 év közötti fiatalt kérdeztek demokratikus részvételről, önkéntességről, kultúráról, foglalkoztatási kilátásokról. Az utóbbi évben a válaszadók közel fele részt vett valamilyen szervezet – sportklub, ifjúsági szervezet stb. – tevékenységeiben, 25%-uk önkéntes munkát végzett, 10-ből 9-en részt vettek valamilyen kulturális programon, és háromnegyedük szerint jó esélyük van arra, hogy munkát találjanak.

Az eredmények rámutatnak, hogy a magyar fiatalok az önkéntes tevékenységek terén elmaradnak az európai átlagtól, és a hazai válaszadók mindössze 74 %-a mondta, hogy az utóbbi évben részt vett valamilyen kulturális programon.

Független ember vagy?

Ha lesz 4 ezer független támogatója az Átlátszónak, akkor nincs az a lázárjános, aki el tudna minket hallgattatni. Legyél egy a 4 ezerből, és változtasd meg Magyarországot! Tudnivalók itt.

Támogatás SZJA 1% felajánlásával #Azénadómból

Ha 1%-od az Átlátszó céljaira kívánod felajánlani, személyi jövedelemadó bevallásodban az Asimov Alapítvány adószámát tüntesd fel, ami a következő: 18265541-1-42 Letölthető nyilatkozat itt.

 

Megosztás