Átlátszó Oktatás

A diákok által készített Átlátszó Oktatás célja, hogy az oktatás és hozzá kapcsolódó területeken harcoljon a nyilvánosságért és az átláthatóságért.
Szivárogtass nekünk: info[kukac]atlatszo.hu

Egyéb

Pedagógus tüntetés [Képek]

Nincs ideje elolvasni mi történt tegnap az oktatásban? Semmi gond, csak lapozza át képgalériánkat, hogy Ön is képbe kerüljön!

Tegnap a Pedagógusok Sztrájkbizottsága az elmúlt évek legnagyobb tanártüntetését szervezte meg a Kossuth térre. Az időjárás ugyan nem kedvezett az eseménynek, de így is több ezren vettek részt a tüntetésen. A sok helyen már csak “tanárlázadásnak” nevezett megmozdulások gyújtópontját a Herman Ottó Gimnázium közleménye, valamint az ahhoz elsőként csatlakozó Teleki Blanka Gimnázium bátorsága jelentette. Alig pár hét alatt dominó effektusként söpört végig a magyar általános- és középiskolákon a tanárok követeléseit lefektető nyilatkozat, amiben többek közt a diákok terheinek csökkentését és a “politikai álreformoktól mentes” közoktatást követelnek.
banner2_mozgo_2

 

Előfizetőket keresünk – támogasd az Átlátszó munkáját havi 1000 forinttal! Függetlenségünk záloga a közösségi finanszírozás.

Megosztás