Átlátszó Oktatás

A diákok által készített Átlátszó Oktatás célja, hogy az oktatás és hozzá kapcsolódó területeken harcoljon a nyilvánosságért és az átláthatóságért.
Szivárogtass nekünk: info[kukac]atlatszo.hu

Egyéb

[Videó] A fesztivál, ahol egy szupermarket csinálja meg a bulit

Adott egy nagy, magyarországi fesztivál, az EFOTT, amely főleg a diákokat célozza. Kíváncsiak voltunk, mennyire sikerült az ő pénztárcájukhoz szabni az árait.

tamogatoi_rontgen_jav2

Idén 41. alkalommal rendezik meg az Egyetemisták és Főiskolások Országos Turisztikai Találkozóját, közismertebb nevén az EFOTT-ot, amely Magyarország egyik legnépszerűbb fesztiválja a maga közel 90 ezer látogatójával. A nagy fesztiválokhoz hasonlóan pedig ezt sem két fillér végigbulizni.

Kíváncsiak voltunk, hogy mennyire vág egybe az EFOTT szervezőinek elképzelése és a látogatók véleménye arról, hogy árak szempontjából diákbarát-e a fesztivál. Arra kértük őket, hogy egytől ötig osztályozzák az étel-, ital-, szállás- és jegyárakat.

A nagylelkűen hatnaposnak nevezett fesztivál 0. napján jártunk, amely még sztárfellépők nélkül, épülő színpadokkal és a látogatók durván 40 százalékával a főszervező, Maszlavér Gábor szerint inkább egy nagy házibuli. A fesztivál területén felállított LIDL szupermarket nagy sikernek tűnik.

Borsi Rebeka – Katona Fruzsina

 

Ha tetszett a cikk

Előfizetőket keresünk – támogasd a munkánkat havi 1000 forinttal!

Adj 1%-ot az Átlátszónak, hogy megtudd, mire megy el az adód 99%-a!

Függetlenségünk záloga a közösségi finanszírozás.

Megosztás