Orbán anyaszomorítói újra Magyarországra jönnek

20170527_094024

Májusi konferenciájuk után újra Budapestre jön a Családok Világkongresszusa, hogy még egy rendezvényt szervezzenek meg a kormány támogatásával. A többségében homofób szervezetekből álló, a család álcája mögé bújó hálózat vezetője ezt hírlevelében jelentette be. A kora nyári eseményüket a kormány 400 millió forinttal támogatta, melyen az Átlátszó Oktatás szerkesztője VIP-vendégként vett részt.

 

 

A World Congress of Families (WCF, Családok Világkongresszusa) egy amerikai szervezet, mely a “természetes család” (natural family) eszméjét kívánja képviselni szerte a világon. A WCF kapcsolatban áll számos keresztény-konzervatív csoportosulással, és célja, hogy a nem-természetes családokat (egyedüli szülő, nagyszülők általi nevelés, egynemű szülők stb.) leépítse. A nemzetközi találkozóik valójában hálózatépítő események a tagjaik és támogatóik számára. A WCF partnerhálózatának bevételei évente elérik a 200 millió dollárt (kb. 60 milliárd forint). A szervezet idén eddig legalább 11 konferenciát szponzorált több kontinensen, azonban a helyi rendezvényeket rendszerint komoly pénzekkel támogatják. Itthon az EMMI, Oroszországban a Putyinhoz közeli oligarchák.

Ahogy májusban is írtuk a konferencia hírével kapcsolatban:

[…] Magyarország kormánya államtitkári szinten segédkezik a szervezésben, és beengedi a Parlamentbe azt a szervezetet, amely önmaga is elismerte, hogy legfőbb létrehozója volt az orosz, ugandai, nigériai meleg- és transzneműellenes törvényeknek, melyek hatására alapjogok sérültek, embereket üldöztek el, vertek és öltek meg, sokszor különös kegyetlenséggel, mindezt azért, mert nem heteroszexuálisak. Ez a szervezet kiszivárgott levelezések alapján céljának tekinti nem csupán az orosz állami befolyás terjesztését, de a kisebbségek közötti feszültségek szítását is. […]

Később derült csak ki, hogy az EMMI több közvetítőn keresztül 400 millió forintot költött a konferenciára, majd letagadta ennek tényét.

A szervezet hírlevele szerint felpörgetik az aktivitásukat Kelet-Európában: belorusz és orosz földön szervezett rendezényeken vesznek részt, majd egy részleteiben még nem ismert konferenciát fognak Magyarországon tartani. Brian Brown, a hírlevél szerzője és számos érintett szervezet vezetője arról tájékoztatta az olvasókat, hogy a Kormány a májusi rendezvény folytatásaként hívta meg őket, hogy Budapesten együtt dolgozzanak ki lépéseket a vallásszabadság megőrzése és a családbarát körülmények fejlesztése céljából.

Korábbi cikkeinket a szervezettel és beszámolóinkat a konferenciáról itt olvashatja:

“A melegek felelősek a Holokausztért” – családbarát álca mögé bújó szélsőségesek szerveznek konferenciát a Kormány támogatásával

VIP-vendégként ültük végig a családpárti konferenciát, és végtelenül elszomorodtunk I.

VIP-vendégként ültük végig a családpárti konferenciát, és végtelenül elszomorodtunk II.

Az EMMI hivatalosan nem támogatta a “családkonferenciát”, hanem a konferenciát szervező céget dobta meg 400 millióval

 

tetszett_a_cikk3

 

 • Pingback: Gyűlöletcsoportot hívott Magyarországra a kormány - StartHírek.hu

 • Péter István

  Nem lehet mindenki buzi.

 • László Darvas

  MINEK és KI hívta meg őket… és ha már ITT vannak, MIÉRT a dotáció… büfizzenek egy romkocsmában, és NE a magyar parlamentben…-DE KI az aki beengedte őket???

 • Attila Tóth

  mindenkinek joga idiótának lenni

 • kovacs geza

  Mi a probéáma ezzel?

  • velux

   Tudja, a cikkírónak és csapatának újkínai a család fogalma,…..gőzük sincs, hogy eszik vagy isszák….:)

 • Sound Live

  “Kedves” cikkírók Anyátok jól van !!!!!!

 • TCS

  Nehéz lehetett csonka családban felnőni a cikkírónak, elhiszem. De nem fair másoktól elirigyelni ezt.

 • M. Gábor

  bekerült a cikk valami fingszagú faskó csoportba, vagy mi ez a nagy aktivitás?

 • Csajági Laura

  Ezek, miért Orbán anyaszomorítói???
  A Fidesz kormány minden erejével támogatja a családokat!!

 • plaszi laci

  Ismét egy “toleranciával és felebaráti szeretettel” teli “remekmű” :DDD … nos… az látható, hogy a balliberális buzik fújtatnak is, mint bősz bika a vörös lepel láttán :DDD

 • öregisten híve

  A “homofób” szó egy orwelli újbeszél kifejezés a normális erkölcsű emberek gyalázására. Aki a “homofób” bélyeggel pecsételi a normális embereket, az valójában heterofób, vagyis abnormalitás párti. Hajrá Családok Világkongresszusa!!!